Gepatenteerde Antislip oplossingen

Uw vlonder van hout of composiet eenvoudig antislip maken!

check_circle
Gebruikersgemak
.

Eenvoudig zelf te plaatsen, gebruik van bevestigingsmaterialen is overbodig, uw hout of composiet beschadigd niet, in alle seizoenen te plaatsen en direct beloopbaar!

check_circle
Uniek
.

Onze gepatenteerde antislip- en afdichtprofielen zijn uniek, uw vlonder van hout of composiet maakt u antislip en spatwaterdicht met een product! De uitstraling van uw vlonder blijft intact!

check_circle
Uw voordeel
.

Antislip- en afdichtprofielen zijn eenvoudig zelf te plaatsen, dat scheelt extra plaatsingskosten t.o.v. andere producten.

antislip profiel
antislip profiel

Gepatenteerd

Antislip profiel®

Het gepatenteerde vlonder antislipprofiel is voorzien van een antislipstrip, eenvoudig te plaatsen zonder gebruik te maken van kit, lijm of schroeven! Voor zowel hout als composiet vlonderdelen en in alle seizoenen te plaatsen! zoals: galerijen, terrassen, bruggen en steigers.

afdichtprofiel

Gepatenteerd

Afdicht profiel®

Het gepatenteerde vlonder afdichtprofiel is ontwikkeld voor o.a. galerijen waar men hinder ondervindt van zand en (regen)water wat door de groeven naar beneden valt. Ook dit product wordt zonder kit, lijm of schroeven gemonteerd!

Welk type profiel heeft u nodig voor uw vlonder?

Antislip strook

Vlonder Antislip Stroken zijn eenvoudig te plaatsen op uw houten vlonder d.m.v. schroeven op kleur. Wij leveren de vlonderstroken in het zwart en geel. Helaas zorgt deze methode wel voor een beschadiging aan uw houten vlonder i.v.m. de schroefgaten.

Vragen of een groot project?

Logo Anti-slip Profiles

Anti-Slip Profiles, een onderneming gericht op anti-slip producten en ontwikkelen van anti-slip- en afdichtingsprofielen. Ons gedachtegoed is dat “eenvoud en kwaliteit” bovenaan staat.